Taşıma Öncesi Ekspertiz Nedir?

Taşıma öncesi ekspertiz hizmeti, eşyaların ekiplerimizce yerinde incelenmesi ile taşınacak olan eşyalara en uygun araç, personel ve malzemenin belirlenmesi, müşteri bilgilendirmesi ve en iyi fiyatın verilmesi işlemidir.

Tarsus Yaşar Nakliyat olarak, uzman personelimiz veya firmamızda yetkili herhangi bir arkadaşımızın adresinize gelerek sizlerle birlikte eşyalarınızla ilgili bazı tespitler yaparak hem firmamız için hem de sizler için en ideal çözümleri sunmaktayız. Birlikte eşyaları kontrol ederek daha öncesinden hazarlı, darbe almış olan eşyalarınız varsa bunlar belirlenir. Taşıma sırasında karşılaştığımız tüm sorunlar tarafımıza aittir. Aksi durumlarda yapmadığımız bir hazar yüzünden firmamızın imajını zedelemek istemeyiz.

Bununla birlikte, eşyalarınızın hangi gün ve saatte hangi aracımızla kaç personel ile taşınacağı hakkında bilgilendirilirsiniz. Müşterilerimiz, özel olarak taşıma işi yapılırken istediklerini de belirtir ve karşılıklı anlaşma sağlanmış olur. böylece her iki taraf için hem uygun fiyatlı hem de en ideal şekilde Tarsus evden eve taşımacılık hizmetini vermiş oluruz.

Sizler de köklü bir firma ile güvenli ve sorunsuz bir nakliye hizmeti almak isterseniz taşıma işlemi öncesinde sözleşmenizi ve ekspertiz hizmetinizi yaptırmayı unutmayınız.

Tarsus'ta Evden Eve Nakliye Araç Filomuz
Tarsus’ta Evden Eve Nakliye Araç Filomuz

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Evden Eve Nakliye Hakkında Sorularınız İçin Bize Danışın.