Kaç Kata Kadar Taşıma Yapabilirsiniz?

Eşyalarınızı yüksek girişli zemin katlardan 25. kata kadar rahatlıkla taşıyabilecek uzunlukta ve kapasitede asansörlü araçlarımızla taşımaktayız. Tek şartımız, yük asansörünün kurulumunun yapılmasına müsait bir ortam olması. Çok dar sokaklar, elektrik tellerinin binaya çok yakın olmasın, aşırı rüzgarlı havalarda yüksek katlara asansörlü taşıma kurulumu yapılmamaktadır. Bu durumların dışında Tarsus şehir içi nakliye işleriniz için dilediğiniz kata kadar taşıma hizmeti sağlıyoruz.

Tarsus’ta en yüksek binanın 25 katı geçmediğini düşünürsek Tarsus’un her bölgesinde en üst katlara kadar kolaylıkla eşya taşıma hizmeti verebiliriz demektir. Sizler de eşyalarınızın güvenli ve daha uygun fiyatlarla taşınmasını isterseniz Tarsus asansörlü taşımacılık hizmeti almak için bizi tercih edebilirsiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı nakliye için 7/24 hizmetinizdeyiz.

Tarsus ve Mersin’de çeşitli yükseklikte bulunan binalara yapılan asansörlü taşıma işlerimize ait görselleri sizlerle paylaşıyoruz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Evden Eve Nakliye Hakkında Sorularınız İçin Bize Danışın.