Evden Eve Nakliye Aşamaları

Ev taşıma işi oldukça yorucu ve strestli bir iştir. Daha önce taşınmış kişilerin tecrübe ettiği, yeni taşınacakların da taşınmadan sıkıntı yaşadığı ev nakliyesi işini uzmanına bırakın. Bizler, Tarsus evden eve nakliyat firması olarak bu işi severek ve profesyonelce yapıyoruz. Bu konuda uzman ekiplerimizle planlı olarka gerçekleştirdiğimiz evden eve nakliye hizmetini belirli aşamalar halinde tamamlayarak sizlere söz verdiğimiz sürede sorunsuz olarak tamamlıyoruz.

Evden eve nakliye hizmetimiz şu aşamalardan oluşmaktadır;

Eşyaların Yerinde İncelenmesi, Müşteri Bilgilendirme ve Hazırlık

Sizlerle anlaşma sağlamadan önce gelip eşyalarınızı yerinde inceliyoruz. Amacımız, eşyalarınız için yeterli sayıda personel temin etmek, gerektiği kadar ambalaj malzemesi ve eşyalarınıza uygun nakliye aracının belirlenmesi. Böylece taşıma günü zaman kaybetmeden yeterli ekipmanlarla işe koyulabiliyoruz. Bütün bunları müşterilerimizle birlikte yaparak taşıma öncesi eşyalarda tespit edilen olumsuzları gösteriyoruz. Aksi halde personelimiz sorumlu tutulabilir. Karşılıklı anlaşma sağlandığı takdirde hazırlıklarımıza başlıyoruz. Nakliye gününden önce planlama yapmak çok önemlidir. Eşyalarınızı paketlemeye başlamadan önce taşınacak eşyaların bir listesini yapıyor ve gerekli ambalaj malzemelerini hazırlıyoruz. Taşınma günü için uygun zamanı belirleyip taşıma gününde görüşmek üzere ayrılıyoruz.

Eşyaların Paketlenmesi

Taşınacak eşyaları paketlemek için her bir eşyanın yapısına uygun ambalaj malzemeleri kullanıyoruz. Kırılabilir eşyalar için sert yapılı plastik koliler, baloncuklu ambalaj malzemeleri, karton kutular ve variller kullanarak eşyalara zarar gelmeyecek şekilde taşımaya hazırlanıyoruz. Tekara montajı yapılacak olan malzemeleri karıştırmamak için kutulara ve paketlenen malzemelerin üzerine içeriğini belirten etiketler yapıştırıyoruz.

Tarsus nakliye paketlemesi
Tarsus nakliye paketlemesi

Eşyaların Binadan Araca İndirilmesi

Eşyalarınız ilk olarak uzman ekiplerimizce odalara dağılırlar ve her biri kendi uzmanlık alanına göre eşyaların sökümünü yapar. Mobilya işinden anlayan mobilyaların olduğu alana, elektronik işinden anlayan personelimiz de elektrik eşyalarının bulunduğu alana yönelir. Her bir eşyanın paketlemesi bitmeden eşyaların indirilme işlemine başlanmaz. En uygun yere kurulan yük taşıma asansörümüze araca istiflenmek üzere eşyalar indirilir. Bir personelimiz özel olarak araca yerleştirme işiyle görevlidir.

Eşyaların Transferi ve Yeni Yerine Ulaştırılması

Eşyalarınız aracımıza yüklendikten sonra kurallara uygun şekilde hareket ederek eşyalarınız taşınmaya başlanır. Aksi bir durum olmadığı sürece söz verilen sürede yeni yerinize ulaşan eşyalarınız aynı şekilde tekrar taşınır ve montajı yapılan eşyalarınız ilgili bölüme personelimizce yerleştirilir. Son kontrolleri yapılan eşyalarınız alındığı gibi teslim edilerek iş sonlandırılmış olur.

Sizler de Tarsus evden eve nakliyat işleriniz için planlı ve kurumsal bir taşıma hizmeti almak ister misiniz? O halde vakit kaybetmeden bizim iletişime geçebilirsiniz.

Asansörlü Taşıma Kurulum Aşamaları
Asansörlü Taşıma Kurulum Aşamaları

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Evden Eve Nakliye Hakkında Sorularınız İçin Bize Danışın.