Eşyalarınız Nasıl Paketleniyor?

Eşya paketleme hizmeti, Tarsus Yaşar Nakliyat olarak en çok dikkat ettiğimiz, itina gösterdiğimiz bir hizmettir. Çünkü, nakliye işinin temiz ve sağlam olmasını gösteren şey eşyaların alındığı şekilde tekrar teslim edilmesidir. Müşterilerimiz, araçlarımızın rengine, asansörün marka ve modeline bakmazlar. En önemli nokta eşyaların sağlam ve düzenli şekilde taşınmasıdır. Gerisi teferruat. Tabi ki en iyi araç ve donanımla hizmet sağlamak evden eve nakliye işinin sağlamlığı için vazgeçilmezdir fakat müşteri tarafından asıl olan eşyaların temiz ve sağlıklı şekilde yerine ulaştırılmasıdır.

Bizler, Tarsus evden eve nakliye firması olarak her eşyanızı tek tek inceliyor ve eşyaların yapısına göre özel mabalaj malzemeleri ile paketlemesini yapıyoruz. Örneğin, beyaz eşyalarınız ilk olarak naylon streçle sarılır ve daha sonra havalı naylon patpat ambalaj malzemesi ile sarılarak paketlemesi yapılır. Bu sayede ürünler taşıma esnasında ve araçla transfer edilirken sürtünme ve darbeye karşı korunmuş olur.

Aynı şekilde cam eşyalarınız için de sert yapılı firmamıza özel kolilerimiz ile hassas malzemeri taşıyoruz. Bu sayede kırılma ve ezilmeleri önlemiş oluyoruz. Aynı şekilde koltuk takımlarınız, mobilyalarınız ve diğer tüm malzemeler uzman ekibimizice itinalı bir şekilde paketlenir ve taşımaya hazır hale getirilir.

Sizler de Tarasus’ta taşıma hizmeti almak için hem uygun fiyat hem de kaliteli hizmet sağlayan firma arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.


Evden Eve Nakliye Hakkında Sorularınız İçin Bize Danışın.